Billig gulvafslibning – Sådan får du billig afslibning i København

Billig gulvafslibning priser i København og omegn tilbydes af professionelt gulvfirma. Vi har altid tid i kalenderen til at kunne udføre gulvarbejde for dig. Vi er professionelle og laver ikke andet end gulvarbejde hele dagen lang. Derfor kan vi , som fagfolk, være dig behjælpelig med enhver form for gulvforbedring og gulvrenovering af dine trægulve.

Billig gulvafslibning priser i København

Bor du i København og omegn, hvilket skal opfattes i brede vendinger, da vi kører i en omkreds af København på omkring 25 km, og ønsker du billig gulvafslibning, så kontakt os venligst via vores kontaktformular. Det er nemt og hurtigt og vi vender lynhurtigt tilbage så, vi kan aftale en

“Billig gulvafslibning – Sådan får du billig gulvafslibning i København, hvor vi kommer ud os ser på dine gulve.”

Kraftige maskiner gør gulvafslibningen effektiv

Selve gulvafslibningen foregår med kraftige professionelle maskiner, der er forsynet med sandpapir i bunden. Maskinen kører nu henover gulvet et antal gange, indtil vi er nået ned til det nye, lyse træ. Og dernæst får gulvet lige den sidste finish, så det bliver super lækkert og helt nyt at se på. Så skal gulvet have en omgang lud, så lyset ikke gulner træet. Og herefter er det klart til den endelige overfladebehandling i form af en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling. Dette gør, at træet er slidstærkt og nemt at holde rent med en sæbeklud i ny og næ. Men før overfladebehandlingen påføres skal gulvet igennem en af følgende processer:

  • Gulvvedligeholdelse
  • Gulvafhøvling
  • Gulvpleje
  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvafslibning
  • Gulvreparation
  • Gulvservice
Vi hjælper gerne med møblerne

Rummene, der skal have en gulvafslibning skal være tomme for møbler, og dette er de selvfølgelig, hvis lejligheden eller huset er tomt i forbindelse med et køb eller salg. Men det er også meget almindeligt og ganske ukompliceret at flytte møblerne, så maskinerne kan komme til.

NOTE: Kan du ikke selv klare det, så kommer vi gerne og hjælper. Lad os aftale de nærmere omstændigheder, når vi mødes for at gennemgå gulvene og måle dem op